Последние записи

Добавьте себе на главную страницу Яндекса наш виджет, чтобы получать последние новости бизнеса

добавить на Яндекс
Котировки
Курс ЦБР на 29/03/2024

USD 92.2628
-0.3291
CNY 12.6979
-0.049799999999999
EUR 99.7057 -0.5647JPY 60.9398 -0.076300000000003




Опубликовано 16 марта 2018 в 18:06, просмотров - 425

Відео домофони і відео-спостереження

Статья из рубрики Техника

Відео домофони допомагають визначити, хто до вас прийшов, ще до того, як ця людина потрапить до вас в офіс, або в квартиру. І ви зможете визначити чи хочете ви зустрічатися з цією людиною, чи ні. Ви зможете попередньо з нею поспілкуватися. 

І ви зможете відкрити двері на великій відстані. Відео домофон на відміну від звичайного омофона, відрізняється наявністю вбудованої камери спостереження. І на моніторі домофона ви отримуєте зображення, і бачите, хто стоїть біля ваших дверей. Ви можете за бажанням, вивести відео-картинку на будь-який інший монітор. Існують панелі виклику з інфра червоною підсвіткою. За допомогою такого підсвічування, ви зможете розглянути людину в темряві.

 

Є хороший варіант, встановити звичайний домофон, і окремо біля входу встановити камеру відео-спостереження. І відеокамера зможе захоплювати набагато більше площі біля входу, наприклад, якщо це прибудинкова територія приватного будинку. Інфрачервоне підсвічування буде сильніше у камери відео-спостереження. Її дальність більше ніж в камері відео домофона. За допомогою звичайної IP камери , ви зможете спостерігати за автомобілем, який знаходиться у дворі і т.д.

 

Відео домофони або IP камери, мають функцію віддаленого доступу. Це означає, що ви зможете в будь-який час доби, ви зможете підключитися до вашої камері, або домофону і переглянути, що у вас відбувається біля будинку, або дверей. Ви дізнаєтеся, хто підходив до ваших дверей, або заходив до вас у двір, в той час коли ви були відсутні.

 

Досить часто відбуваються квартирні крадіжки. Тому записи з камер спостереження можуть бути дуже корисними у вирішенні таких ситуацій. Сучасні відеокамери мають датчики руху, які сповіщають вас про те, що недалеко знаходиться об'єкт, що рухається. І ви зможете відразу побачити, хто прийшов на вашу територію, або підійшов до ваших вхідних дверей. Камери можуть знімати в різних режимах. Вона може вести спостереження безперервно, або ж коли датчики фіксують активність. Ви вже самі вирішуєте, як вам їх налаштувати.

 

Це дуже надійна система безпеки і контроль доступу. Камери відео-спостереження вже багато років використовують для того, щоб створити безпеку. На даний момент, системи відео-нагляду доступні будь-якій людині. Звичайно, їх вартість залежить від комплектації системи і рівня технічних засобів. Ви зможете за допомогою фахівців створити відмінну і доступну систему спостереження для себе.


Похожие страницы: